Tammsaare ärikeskus saab uueks rentnikuks Fazer Amica 

Värske rendiline lubab esmaspäevast vastavatud Tammsaare ärikeskuses lõunaid lähemalt ja kaugemalt tulijaile.

 Uues restoranis valmib Fazer Amica AS kokkade käe all lai valik lõunaeineid igale maitsele, mida saab nautida kohapeal hubases atmosfääris või osta kaasa, kinnitab firma nimeline ja Hill & Knowltoni vahendusel ilmunud pressiteade .

Tööpäeviti avatud restoran pakub lisaks lõunasöökidele ka värskendavaid hommikueineid ning ootab külastajaid kogu päeva jooksul, kui kellelgi peaks tööpäeva jooksul kõht tühjaks minema ning sooviks väikest suupistet ja tassi kohvi. Lisaks ärikeskuse põhielanikele ootab Fazer Amica külla kõiki ümberkaudseid ja ka kaugemal elavaid-töötavaid kliente, kuna toitu saab  kaasa osta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed