Riias oksjonil korterid hinnaga 4000 krooni ruudust

Tihti isegi heades rajoonides ning uutes majades paisatakse laenuvõlglaste vara müügile just sellise alghinnaga.

Kohalike kohtutäiturite andmeil oli selle kuu algul oksjonil 593 kinnisasja, kirjutas naabrite portaal rus.db.lv. Võrreldes eelmise kuuga kasvas oksjonile suunatud varade hulk 89 ühiku võrra. Oksjonil on koguarvust pakkumisel 245 korterit.

Kui suured, üle sajaruudused korterid heades rajoonides on pandud oksjonile ruuduhinnaga 9100 - 15 500 krooni, siis "põnevaks" lähevad numbrid just väiksemate korterite puhul. Nende ruuduhinnad tiirutavadki just 4000 krooni ümber. Kui kortereid enne sügise algust esimesel-teisel pakkumisel müüa ei õnnestu, tuleb neile kohalike ekspertide hinnangul määrata veelgi madalam ruuduhind. Samas tasub tähele panna, et buumiajal olid minevaks kaubaks just needsamad väiksemad korterid.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Merko otsib SEKUNDAAROSA PROJEKTEERIJAT

Merko Ehitus Eesti AS

29. september 2017

Ehituse erilehed