Autor: Virge Haavasalu • 7. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Q Vara enampakkumisele laekus vaid 2 avaldust

Q Vara ja temaga seotud ettevõtete müügiks korraldatud avalikule enampakkumisele tehti kaks avaldust, kuid lähemalt ei olnud ei Gild Fund Management ega ka tema esindajana OÜ Advokaadibüroo Luiga Mody Hääl Borenius nõus kommenteerima.

"Enampakkumise tulemusel laekus kaks pakkumist. Pakkumised on avatud ja 20 kalendripäeva jooksul kontrollitakse pakkumiste enampakkumise tingimustele vastavust ning koostatakse ja edastatakse pakkujatele enampakkumise akt, mille eesmärk on kinnitada lõplikud tulemused. Enampakkumise akt edastatakse pakkujatele. Enampakkumise tingimused ei näe ette pakkumiste hindade avalikustamist. Kui lõplikud tulemused on kinnitatud, siis on pakkuja otsustada, kas ja mil määral ta oma pakkumisest soovib teada anda," kirjutas OÜ Advokaadibüroo Luiga Mody Hääl Borenius advokaat Natalja Sidorenko e-kirjas.

Ka GILD Bankersi kommunikatsioonijuht Kadri Kütt kirjutas e-kirjas, et enampakkumist korraldanud advokaadibüroo analüüsib 20 kalendripäeva jooksul, kas pakkumised on korrektselt esitatud. "GILD Arbitrage ootab nüüd büroo analüüsi ja kui lõplikud tulemused on selgunud, siis on meie kohuseks informeerida pakkumise tulemustest eelkõige riskikapitalifondi investoreid. Teeme seda igakuise raporteerimise käigus," seisis e-kirjas.

AS Gild Fund Management, mis tegutseb Riskikapitalifond Gild Arbitrage'i nimel ja arvel, pani juuni keskel avalikul kirjalikul enampakkumisel müüki ASile Gild Fund Management ja Riskikapitalifondile Gild Arbitrage tagatisena üle antud ning Gild Arbitrage'ile panditud vara ja nõudeid, mille seas on Q Vara aktsiate kõrval ka Q Capitali osad, SLProductionsi osad, Urbanforsi osad, Q Metsakinnistute osa ja nõue Urbanforsi vastu. Eile oli avalduste esitamise tähtaeg. Täna keskpäeval pidi pakkumise tulemused teatavaks tehtama, nagu oli algselt välja kuulutatud.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785