Uus Maa: kaubanduspindadel on raskeimad ajad alles ees

Suve jooksul on kaupmeeste käive vähenenud u 15%, kuid sügisel ja talvel on oodata selle trendi süvenemist.

Uus Maa värske turuülevaade vahendab, et  keskuste omanikud on oma positsioone sunnitud muutma ning on täna oluliselt paindlikumad kui veel aasta tagasi. Kaubanduspindu lisandus taas üle pika aja Rocca al Mare kaubanduskeskuse laienduse näol. Sealne moegalerii sisaldab endas üle 60 rõiva- ja jalatsikaupluse.

Rocca al Mare keskuses avas esmakordselt Eestis uksed ka Suurbritannia kuulus rõivapoekett Mark&Spencer. Viimase etapi valmimise järel saab sügisel Rocca al Marest Ülemiste keskuse asemel Tallinna suurim kaubanduskeskus.

Sügisel avatakse ka uus Solaris meelelahutus- ja vabaajakeskus, kuhu on lisaks teatri-, kontserdi- ja kinosaalidele planeeritud ka 10 000 ruutmeetrit kaubanduspindu ning ligi 4000 ruutmeetrine foodcourt.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Merko otsib SEKUNDAAROSA PROJEKTEERIJAT

Merko Ehitus Eesti AS

29. september 2017

Ermeesia otsib ENERGIATÕHUSUSE SPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

22. september 2017

Ehituse erilehed