Uus Maa: kaubanduspindadel on raskeimad ajad alles ees

Suve jooksul on kaupmeeste käive vähenenud u 15%, kuid sügisel ja talvel on oodata selle trendi süvenemist.

Uus Maa värske turuülevaade vahendab, et  keskuste omanikud on oma positsioone sunnitud muutma ning on täna oluliselt paindlikumad kui veel aasta tagasi. Kaubanduspindu lisandus taas üle pika aja Rocca al Mare kaubanduskeskuse laienduse näol. Sealne moegalerii sisaldab endas üle 60 rõiva- ja jalatsikaupluse.

Rocca al Mare keskuses avas esmakordselt Eestis uksed ka Suurbritannia kuulus rõivapoekett Mark&Spencer. Viimase etapi valmimise järel saab sügisel Rocca al Marest Ülemiste keskuse asemel Tallinna suurim kaubanduskeskus.

Sügisel avatakse ka uus Solaris meelelahutus- ja vabaajakeskus, kuhu on lisaks teatri-, kontserdi- ja kinosaalidele planeeritud ka 10 000 ruutmeetrit kaubanduspindu ning ligi 4000 ruutmeetrine foodcourt.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Endover otsib eriosade ehitustööde projektijuhti

Endover KVB OÜ

30. aprill 2018

EVOPIPES otsib MÜÜGIINSENERI

SIA EVOPIPES

01. mai 2018

Talot otsib MÜÜGI PROJEKTIJUHTI

M-Partner HR OÜ

29. aprill 2018

Ehituse erilehed