Siilats-Veskimägi võitlevad Ranna-Tuulbergi hotelli vastu

Pärnu Kaarli tänava majaomanikud Viktor Siilats ja Enn Veskimägi astusid vastu Tartu ärimeeste Raivo Ranna ja Aivar Tuulbergi kavatsusele ehitada Pärnu Rannahotelli kõrvale viiekorruseline vähemalt 200 numbritoaga hotell.

Reedel püüdis linnavalitsus Ranna pst 7 planeeringule vastuväite kirjutanud Siilatsi, Veskimägi ja Riigikogu liikme Mart Soosaarega kompromissi leida, kuid see ei õnnestunud, kirjutas Pärnu Postimees.

Siilats, Veskimägi ja Soosaar tahavad Ranna pst 7 jätta pargialaks või kui see ei õnnestu, kavandatava hotelli mahtu vähendada.

2005. aasta sügisel tuli Pärnus võimule Mart Viisitamm ja 2006. aasta 3. juulil tühistas linnavalitsus oma 2001. aasta korralduse, erastades aktsiaseltsile C.H.P. – selle omanikeringis on ärimehed Raivo Rand, Aivar Tuulberg ja Urmas Uustal – ostueesõigusega 5953 ruutmeetrit ärimaad. Pea niisama suure maatüki, mis asub hoonest mere pool, oli C.H.P. nõus jätma pargialana linnale.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed