Äripinna üürimisel jälgi parkimisvõimalusi

Viimastel aastatel hüppeliselt tõusnud kesklinna parkimistsooni hinnad on tänaste sissetulekute juures muutunud paljudele ettevõtetele liiga suureks kuluks, soovitab  Uus Maa Kinnisvarakonsultantide nooremkonsultant Siim Haabma.

Olukorras, kus jälgime pingsalt oma väljaminekuid, on parkimiskuludelt võimalik aastas säästa suur summa. Eelkõige on see märgatav kokkuhoid neile, kelle ettevõttes töötab rohkem inimesi ning kelle töötajatel on vaja autoga tööd teha. Lisaks suurele kulule valmistavad nii ettevõtte töötajatele kui ka klientidele ebamugavusi vähesed parkimisvõimalused kesklinnas.

Uutes ärihoonetes, mille juurde või alla on ehitatud parkla, tehakse üürnikele erinevaid soodustusi: nt paar aastat parkimist tasuta, alandatud parkimishinnad (oleneb üüritava pinna suurusest) jne. Samuti on ärihoonete omanikud saanud häid pakkumisi ning teinud kokkuleppeid erinevate kesklinna parklate haldajatega, mistõttu on võimalik ettevõtte töötajate autosid parkida oluliselt soodsamalt nö letihinnast. Täna on kauplemine ning hinnapakkumiste küsimine parkimismajadest populaarne ja sageli ka tulemuslik. Seetõttu tasub kindlasti uurida erinevaid võimalusi.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

jaanuar/​veebruar 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Artekom otsib B2B MÜÜGISPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

05. märts 2018

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Ruukki otsib TOOTEINSENERI

Ruukki Products AS

09. märts 2018

Ehituse erilehed