Pihl: sügisel näeme kääridega Savisaart ühelt objektilt teisele tormamas

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Jüri Pihl kutsub keskerakondlikku Tallinna linnavõimu andma koheselt liiklejate käsutusse kõik Tallinnas valmis ehitatud liiklussõlmed ja remonditud teelõigud.

Pihli sõnul töötab üheselt nii Tallinna elanike kui külaliste huvide vastu Keskerakonna vana tava lükata uute objektide avamine vahetult valimiseelsesse aega.
 
„Tänase seisuga on sisuliselt valmis nii Ülemiste ristmikule rajatud viadukt kui üle poole aasta suletud olnud Vabaduse väljak, mida aga tänased linnajuhid tahavad tavaliiklejatele veel pikaks ajaks suletuks jätta. Seetõttu kannatab aga linnarahvas. Lõputud ümbersõidud ja ummikud võtavad iga päev tuhandetelt inimestelt bensiini-, närvi- ja ajakulu,“ ütles Pihl.
 
Taoline teadlik venitamine läheb Pihli sõnul maksumaksjatele nii rahaliselt kui moraalselt väga kalliks maksma. Kuidagi ei kiirusta Tallinn ka remondis oleva Kopli tänava taasavamisega. „Karta on, et sügisel näeme me igal sammul kääridega Edgar Savisaart ühelt objektilt teisele tormamas. Valijad oleksid aga linnapeale palju tänulikumad, kui ta valmis ehitatud olulised objektid võimalikult kiiresti nende käsutusse annaks,“ sõnas Pihl.
 
Ühtlasi kutsus SDE esimees tänast Tallinna linnapead eeskuju võtma Helsingist, kus pea kunagi ei panda terveid teelõike pikaks ajaks liiklejatele kinni. Seal on esmatähtsad inimesed ja hästi korraldatud liiklus, mitte hääled, mida loodetakse valimistel korjata, lisas Pihl.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed