Mon Repose omanik peab villa konserveerima

Kadriorus endise Musta Luige hoone taga asuva viletsas seisukorras villa Mon Repose praegune omanik NG Eesti püüab rahapuudusele viidates riikliku kaitse all oleva mälestise kordategemisest ära viilida, vahendab Tallinna Postimees.

«Ettevõte saatis meile kirja, et nendel raha ei ole ja et nad enne järgmist kevadet midagi tegema hakata ei taha,» rääkis Tallinna kultuuriväärtuste ameti muinsuskaitseosakonna peaspetsialist Oliver Orro.

«Meie omakorda teatasime neile, et kultuuriväärtuste amet sellega nõustuda ei saa. Et äärmisel juhul tuleb leida mingid ajutised lahendused, et vesi hoonet kahjustama ei pääseks. Nüüd on ka riigi muinsuskaitseamet saatnud NG Eestile ettekirjutuse, kus osade tööde tähtajaks on määratud 1. oktoober ja osadel 1. november,» lisas ta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed