TEA kolib Tammsaare Ärikeskusesse

TEA Kirjastus ja TEA Keeltekool – ühed esimestest erakapitalil põhinevatest ettevõttetest Eestis, alustavad detsembrikuust tööd Tammsaare Ärikeskuses.

TEA hakkab paiknema Pearu torni kolmel korrusel ning võtab enda alla ligi 2000 m2 ärikeskuse pinda.

TEA juhatuse esimehe Silva Tomingase sõnul tuleneb uude ärikeskusesse kolimine firma laienemisest – möödunud aasta oktoobris ühinesid TEA Kirjastus ja Kirjastuse ILO. „Tammsaare Ärikeskuses saame TEA Kirjastuse ja TEA Keeltekooli jaoks tänapäevasel tasemel moodsa ja avara keskkonna, kus on suurepärased võimalused nii keelekursustel õppijatele, õpetajate seminarikeskusele kui ka raamatuhuvilistele. Esimesel korrusel avab juba detsembri algul uksed meie suur raamatupood ning raamatute tellimiskeskus. Teisel korrusel hakkavad töötama suure kirjastuse arvukad toimetused. Ja kolmandale korrusele tuleb keeltekool ning seminarikeskus. Esialgu sellest ruumiprogrammist piisab, kuid ettevõtte laiendamisel vajame kindlasti veel lisapinda“, lisas Tomingas.

TEA kirjastus on saavutanud kindla turuliidri positsiooni sõnaraamatute ja täiskasvanute keeleõppematerjalide alal. TEA kuulub Eesti juhtivate kirjastuste hulka entsüklopeedilise teatmekirjanduse, õppekirjanduse ja kodumaise lastekirjanduse vallas.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed