Nordeconilt tellitakse Virumaal 70 mln krooni eest teetöid

Nordecon International AS 100%-line tütarettevõte Nordecon Infra AS sõlmis Ida Regionaalse Maanteeametiga kaks teedeehituslepingut Ida- ja Lääne-Virumaal asuvate kõrval- ja tugimaanteede remontimiseks.

Töid teostatakse Sämi-Sonda-Kiviõli kõrvalmaanteel 10 kilomeetri ulatuses ning Põdruse-Kunda-Pada tugimaanteel 7 kilomeetri ulatuses. Lisaks ehitatakse kergliiklusteid ning teostatakse sildade remonte.

Kahe sõlmitud teedeehituslepingu summaarne kogumaksumus on ligikaudu 70 000 tuhat krooni (4 474 tuhat eurot), millele lisandub käibemaks. Töödega alustatakse perioodil juuli-august 2009 ning tööde hinnanguline lõpetamine toimub 2010. aasta II kvartalis.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

jaanuar/​veebruar 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Mapri Ehitus otsib EELARVESTAJAT

Mapri Ehitus OÜ

25. veebruar 2018

Värvikeskuste Grupp otsib PÕHJA-EESTI ÄRIMÜÜGIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

04. märts 2018

Ehituse erilehed