Sadamaehitajad lõid Piirissaarel kopad vette ja maasse

Reisiparvlaevaga Koidula Piirissaarele sõitvaid huvireisijaid ja sinna asja pärast minejaid tervitavad kanali lõpus kõigepealt kaks ekskavaatorit, mis kaldal jaurates turbasegust pinnast kaevavad, kirjutab Tartu Postimees.

«Praegu käib siin sadama süvendamine,» selgitas Koidula välitekil töö käiku jälginud ASi Saarte Liinid projektijuht Arvi Nõmm, kes Piirissaarele kerkiva uue sadama pärast sõidab igal kolmapäeval Kuressaarest Tartumaa suurimale saarele.

Sadamas, kus Koidulale on vastu tulnud paarkümmend inimest ning lakkamatult klähviv üle keskmist kasvu krants, andis Arvi Nõmm kiire ülevaate, mida AS Merko Ehitus sinna oktoobriks-novembriks peab valmis tegema. Kaks kaid, ujuvkaid, parkla ja sadamahoone, loetles ta Piirissaare sadamasse tulevaid uusi rajatisi. Selleks kulub ligi 9 miljonit krooni.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed