Üürnik pigistab hooneomanikku

Büroohoonete omanikud nimetavad oma suurimaks mureks klientide vähesust. Millest rääkida ei taheta, on tegelikult paljude jaoks suuremgi mure – hinna osas on jäme ots üürnike käes ning seda ei kõhelda otsustavalt ära kasutamast, kirjutab Lauri Linnamäe Postimehes.

Ehitusbuumi tõttu on linnades kõvasti üle büroopindu, mis panga ees võlgu olevale omanikule tühjana seistes iga päev puhast miinust toovad. Seetõttu on pakkumised ahvatlevad ja isegi aasta tagasi sõlmitud üürilepingutes märgitud ruutmeetrihinnad pole nende kõrval tihtipeale konkurentsivõimelised.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Ehituse erilehed