Sügisel algab Pärnu Ehitajate tee remont

Augusti lõpus peaks selguma, kes hakkab septembris Pärnus Ehitajate teed laiendama, novembris algab Tallinna ja Lihula maantee ühenduse ehitus ning järgmise aasta märtsis Papiniidu silla remont, kirjutab Pärnu Postimees.

Via Baltica Pärnu ümbersõidu ehitus on jõudmas sõnadest tegudeni. Maanteeamet on välja valinud ettevõtte, mis selle aasta augustist 2012. aasta augustini Pärnu ümbersõidul ehitusjärelevalvet teeb, kuid ei taha võitja nime enne 24. juulit avalikustada. Siis kukub vaiete esitamise tähtaeg.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed