Bauhofi müügikäive kasvas juuni viimastel päevadel  60 protsenti

Bauhofi tegevjuht Jaanus Vihand ütles ehitusuudisted.ee-le, et nende kauplustes tõusis müügikäive ebaloogiliselt palju mõned päevad enne 1. juulit.

Vihandi sõnul oli müügikäive kuni  60 protsenti tavalisest kõrgem. Tema sõnul oli ostubuum üllatuslik, sest 10-20 protsendilised allahindlused ei üllata enam kedagi, ent kardetud 2protsendiline hinnatõus tõi nii palju ostjaid. „Reaalselt Bauhofis suuremal osal kaupadest hinnad ei tõusnud ning ilmselt ei tõuse pika aja jooksul,“ märkis ta.

Vihand polnud nõus sellega, et riik tegi kauplustele oma otsusega korraliku kampaania. Tema sõnutsi nõudis see otsus kauplustelt väga palju tehnilist lisatööd, mis tuli teha viie päeva jooksul. „Riigi poolt oli see rumal ja läbimõtlematu otsus, mis ei too ka kokkuvõttes täiendavat lisaraha, sest see kulub maksurevisjonide  ja kohtuvaidluste peale,“ ennustas Vihand.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ermeesia otsib ENERGIATÕHUSUSE SPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

22. september 2017

Merko otsib SEKUNDAAROSA PROJEKTEERIJAT

Merko Ehitus Eesti AS

29. september 2017

Ehituse erilehed