Kohus kinnitas tee-ehitaja MKV saneerimskava

Kohus kinnitas teehoiutöid teostava OÜ MKV saneerimiskava, mis on teadaolevalt teine, mille on Eesti kohus kinnitanud.

Advokaadibüroo Sorainen advokaadi ja saneerimisnõustaja Risto Aguri sõnul on MKV suutnud saneerimisabinõude väljatöötamise ja rakendamise käigus ning saneerimismenetluse toel oma majanduslikku olukorda ja maksevõimet märkimisväärselt parandada.

 „Saneerimiskava näeb ette konkreetseid lahendusi probleemidele, mis viisid ettevõtja makseraskustesse. Asjaolu, et võlausaldajad võtsid saneerimiskava vastu, näitab nende usku MKV jätkusuutlikkusse,“ selgitab ta. „MKV saneerimise käigus säilivad kümned töökohad ja riigil tekib täiendav maksutulu ühingu tegevuse jätkamise kaudu. Võlausaldajad saavad oma nõuded rahuldatud tunduvalt suuremas ulatuses, kui see oleks võimalik ühingu tegevuse lõpetamise korral.“

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed