Kohus kinnitas tee-ehitaja MKV saneerimskava

Kohus kinnitas teehoiutöid teostava OÜ MKV saneerimiskava, mis on teadaolevalt teine, mille on Eesti kohus kinnitanud.

Advokaadibüroo Sorainen advokaadi ja saneerimisnõustaja Risto Aguri sõnul on MKV suutnud saneerimisabinõude väljatöötamise ja rakendamise käigus ning saneerimismenetluse toel oma majanduslikku olukorda ja maksevõimet märkimisväärselt parandada.

 „Saneerimiskava näeb ette konkreetseid lahendusi probleemidele, mis viisid ettevõtja makseraskustesse. Asjaolu, et võlausaldajad võtsid saneerimiskava vastu, näitab nende usku MKV jätkusuutlikkusse,“ selgitab ta. „MKV saneerimise käigus säilivad kümned töökohad ja riigil tekib täiendav maksutulu ühingu tegevuse jätkamise kaudu. Võlausaldajad saavad oma nõuded rahuldatud tunduvalt suuremas ulatuses, kui see oleks võimalik ühingu tegevuse lõpetamise korral.“

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

Ehituse erilehed