29. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tähesaju Citys algasid Eesti esimese Bauhaus kaupluse ehitustööd

Kinnisvaraarendaja Häuser Oberschneider alustas Lasnamäele rahvusvahelise ehituskaupade poeketi Bauhaus esimese poe rajamist Eestis.

Mustakivi ja Laagna tee ristmikul olevas Tähesaju Ciy kaubandus- ja meelelahutuskompleksi kerkiv pood tuleb 20 000 ruutmeetri suurune, mis teeb sellest suurima ehituskaupade kaupluse Eestis, teatas Paul Oberschneider.

Kauplusepinna valmimistähtaeg on 2010. aasta aprill, poe ehituseks on sõlmitud leping ehitusfirmaga OÜ Fund Ehitus.

Bauhausi kaubamajades on enam kui 100 000 artiklit tööle, koju ja aeda. Kõik kaubamajad üle Euroopa toimivad ühtse kontseptsiooni, sortimendi ja parima teeninduskultuuri põhimõtte alusel, teatas Soome ja Eesti Bauhaus tegevjuht Marina Vahtola. 

Kaupade sortiment Eesti BAUHAUS kaubamajas põhineb uudseimale Euroopa nõudlusele ning kindlasti annab Eesti kliendile erakordselt positiivse valikuvõimaluse kaupade, teenuste ning klienditeeninduse konkurentsis, lisas kaubamaja juhataja Priit Jamnes.          

Kaubanduspindade arendamisele keskendunud OÜ Häuser Oberschneider on alates 1999. aastast arendatud välja kaubanduspindade kogumaht Eestis on 90 000 ruutmeetrit, millest tuntumad on Norde Centrum, Lasnamäe Centrum ja Lasnamäe Prisma.

Bauhaus on aastal 1960. aastal asutatud, eraomanduses olev Saksa kaubamajade kett, millel on umbes 200 kaubamaja 14 eri Euroopa riigis: Saksamaal, Austrias, Hispaanias, Horvaatias, Taanis, Rootsis, Norras, Šveitsis, Türgis, Sloveenias, Tšehhis, Ungaris ja Soomes. Järgmine uus Bauhausi kaubamaja avatakse Eestis. Lähimad Bauhausi kaubamajad asuvad Soomes Espoos ja Vantaal.

Valmimisel kujuneb Tähesaju City 100 000 ruutmeetriseks kaubanduskompleksiks koondades peamiselt erinevad sisustus- ja ehitustarbeid ning elektroonikakaupu pakkuvaid kauplusi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785