Tallinna kesklinna plaanitakse mitmeid ärihooneid

Tallinna linnavalitsus algatas kolm uut detaiplaneeringut, mis võimaldavad kesklinna ehitada kaheksa- kuni 13-korruselisi ärihooneid, vahendab City24.

Aadressile Lembitu tänav 2 ja 4 kavandatav 0,17 hektari suurune planeering kavandab krundile ühe maa-aluse ja kuni kaheksa maapealse korrusega ärihoone, selgub linnavalitsuse korraldusest. Planeeringu algatas AS Nordecon International esindaja, kes soovib kinnistute liitmist ja ehitusõiguse määramist hotelli ehitamiseks.

Kesklinna Hotell OÜ taotletud Gonsiori 20 ja F.R Kreutzwaldi 23 tänavate planeering (maa-ala suurus 0,96 hektarit) annaks ehitusõiguse kuni 13 maapealse ja kahe maa-aluse korrusega ärihoone rajamiseks.

AS MSI Grupp esindaja taotlusel algatas linn 1,08 hektari suuruse Rävala puiestee 6 krundi detailplaneeringu, mis näeb ette kuni 11-korruselise ärihoone ning ühe maa-aluse ja viie maapealse korrusega parkimismaja rajamist.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

jaanuar/​veebruar 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Nordic Houses otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

01. märts 2018

Artekom otsib B2B MÜÜGISPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

05. märts 2018

Ehituse erilehed