Bonnard Kinnisvara maa ja majad ikka müügis

Ärimees Toomas Truuverti Bonnard Kinnisvara OÜ pankrotihaldur müüb avalikul kirjalikul enampakkumisel ettevõttele kuulunud kinnistuid ja kortereid, mis on müügis olnud juba pikemat aega, kirjutab Äripäev.

Vara, mida varem üritati müüa 46 miljoni krooniga, koguhind on nüüd 43,6 miljonit krooni. Tallinn Kadaka pst 142/144 ning Kadaka pst 138 kinnistute alghind on seekord 13,5 miljonit krooni. Tallinnas Luite tn 11 asuva ärimaa alghind on samas 11,2 miljonit krooni.

Kahte korrust läbiva Kiriku põik 4 korteri alghind on 12 miljonit krooni. Kahetoaline korter Tornimäe kaksiktornis on müügil 1,9 miljoni krooniga. Ajaloolise elamu projekteeritud arhitekti Olev Siinmaa poolt ja 100%-liselt restaureeritud maja Pärnus maksab nüüd 5 miljonit krooni.

Alghindadele lisandub käibemaks, pakkumised tuleb teha 9. juuliks.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed