Juunis algab 22 miljonit krooni maksva  Nõmme tee rekonstrueerimine

Juuni lõpus alustatakse Nõmme tee kolmanda etapi rekonstrueerimistöödega, mis kestavad 15. okoobrini ja lähevad maksma 22,4 miljonit krooni.

Esimene lõik Nõmme teest (Kotka tänavast kuni Tedre tänavani) rekonstrueeriti 2007. aastal. 2008. aastal jätkas Tallinna Teede AS Nõmme tee rekonstrueerimist Tedre tänava ja Linnu tee vahelises lõigus.

“Kui käesoleval aastal rekonstrueeritav 920 meetri pikkune lõik Linnu teest Tammsaare teeni valmis saab, on enam kui 2,5  kilomeetri pikkune Nõmme tee kogu ulatuses korralikult valgustatud, uute valgusfooridega ja kergliikusteedega, mis parandab tunduvalt kogu piirkonna liiklusohutust,” ütles abilinnapea Deniss Boroditš.

Nõmme tee Linnu tee ja Tammsaare tee vahelise lõigu rekonstrueerimise käigus uuendatakse koostöös AS-ga Tallinna Vesi veetrasse ja reovee kanalisatsiooni ning rajatakse sadevete kanalisatsioon. Nõmme tee rekonstrueerimise projekteeris AS K-Projekt. 

 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed