Rocca al Mare rannapromenaadi ehitus lõpusirgel

Sel nädalal algavad Stroomi randa Rocca al Marega ühendava rannapromenaadi viimase etapi  ehitustööd, mis lähevad maksma 12 miljonit krooni.

Promenaadi projekti koostas AS EA Reng, ehitustööde peatöövõtjaks on Inseneriehituse Aktsiaselts. Töödega, mille maksumus on 12 miljonit krooni, saadakse valmis septembri lõpuks.

Promenaadi sel aastal ehitatav lõik kulgeb Stroomi ranna lõunapoolses otsas asuva parkla juurest piki mereäärse roostikuala piiri kuni ühinemiseni eelmisel aastal valminud Rocca al Mare rannapromenaadiga Paldiski mnt 94a kinnistu juures.

Tänavu rajatava promenaadi lõigu pikkus on 1300m ja tee laius 4m. Suurem osa kergliiklusteest rajatakse muldkehandile ja Mustjõe oja suudmeala lodumetsas aga  ligi 400m ulatuses sildehitisena vaiadele.

„Kogu promenaad on kavandatud ligi kolme kilomeetri pikkuse kergliiklusteena, mis algab Rocca al Mare kooli kõrvalt Vabaõhumuuseumi teelt, kulgeb kallakut mööda alla mererannale ja sealt paralleelselt rannajoonega kuni Paldiski mnt 94a kinnistuni ning sealt edasi piki roostiku piiri kuni Stroomi rannani“ selgitas abilinnapea Deniss Boroditš.

 

 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed