Tallinn paneb Kadrioru korterid odavalt müüki

Tallinna linnavalitsus plaanib avalikule enampakkumisele panna  J. Vilmsi tn 48 ning  Kopli tn 88 asuvad korteriomandid.

Aadressil J. Vilmsi tn 48 asuvast hoonest plaanitakse müüa avaliku enampakkumise korras neli korteriomandit, mille üldpind on 12,5-35,4 m2 ning alghinnad 100 000-280 000 krooni. Kinnistul asub kahekorruseline puidust elamu ja ühekorruseline puidust kuur.

Kopli tn 88 asuvast ühiselamutüüpi hoonest pannakse ühtse müügiobjektina enampakkumisele 49 korteriomandit kogupindalaga 991,8 m2, alghinnaga 3,35 miljonit krooni.

Kinnistul paikneb neljakorruseline 1957. aastal ehitatud ühe trepikojaga ühiselamutüüpi hoone, kus kõikidel korrustel on pikad kitsad koridorid ja koridoride lõpus paiknevad ühiskasutuses olevad köögid ning ühiskasutuses olevad WC-d. Elamus on kokku 71 korteriomandit, millest 59 korteriomandit kuulub Tallinna linnale, neist 49 on asustamata. Müüdavad korteriomandid on 10-25,9 m² suurused ühetoalised, kapitaalremonti vajavas seisukorras ning ilma eelnevate investeeringuteta elamiskõlbmatud korterid.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed