Mustamäele plaanitakse kümmet uut korterelamut

Tallinna linnavalitsus algatab K-Projekt AS taotlusel Harku järve lähistel asuvale alale kümne korterelamu rajamist võimaldava detailplaneeringu koostamise.

Detailplaneeringu koostamise eesmärgiks on luua võimalus rajada 5,01 ha suurusele maa-alale seitse kuni 14 korruselist äripindadega korterelamut ning kolm kuni 12 korruselist korterelamut. Ühtlasi plaanib arendaja rajada alale lasteaiahoone, kuni seitsmekorruselise parkimismaja ning pargiala.

Detailplaneeringuala, mis hõlmab Kadaka tee 74, 74a, 74c, 74d, 74g, 74l, 74m, 74n ja 72c krunte, asub Mustamäe linnaosas ja külgneb vahetult Haabersti linnaosa piiriga. Ala asub Järveotsa tee ja Kadaka tee vahel, Akadeemia tee pikenduse ääres.

Detailplaneeringu eskiis on Mustamäe linnaosa arengu ja maakasutuse otstarbega kooskõlas ning linnaruumi sobiv. Detailplaneeringu koostamise algatamist taotles ja detailplaneeringu eskiislahenduse koostas K-Projekt AS.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

jaanuar/​veebruar 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Mapri Ehitus otsib EELARVESTAJAT

Mapri Ehitus OÜ

25. veebruar 2018

Värvikeskuste Grupp otsib PÕHJA-EESTI ÄRIMÜÜGIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

04. märts 2018

Nordic Houses otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

01. märts 2018

Ehituse erilehed