Sakretist saab Cemexi tsemendi maaletooja

Ehitusmaterjalide tootja Sakret OÜ ja suuruselt kolmas tsemenditootja maailmas Cemex sõlmisid partnerluslepingu, mille kohaselt saab Sakretist Cemexi pakitud tsemendi ametlik esindaja.

„Lätis toodetud Cemexi tsemendi pakkimistööd annavad lisakoormust meie Mäo tehasele. Samas tänu tellimuste kasvule lihtsustub ja odavneb Sakreti logistika Eestis. Esindades Cemexi pakitud tsementi Eestis saame pakkuda oma klientidele laiema ja soodsama ehituse kõrval ka remondile suunatud tootevaliku ühest kohast“, ütles Sakret OÜ peadirektori Andris Vanags.

SIA Cemex kommertsdirektori Maris Gruzninsi sõnul on taoline tootvate ettevõtete koostöövorm levinud üle maailma ning kriisiajal on vastastikku kasutoov koopereerimine lausa hädavajalik. „Olles andnud Sakretile Cemexi pakitud tsemendi esindajaõigusi Eestis, suurendab meie ettevõte oma turuosa märkimisväärselt,“ ütles Gruznins.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed