Vink: ehitusturg korrastub läbi närvikulu ja konfliktide

Nordecon International AS-i juhatuse esimees Jaano Vink kinnitas, et esimeses kvartalis tajus ettevõte teravalt mahtude kukkumist hoonete ehitamises igal turul ja lisaks juba olemasolevatele turgudele uusi väljundeid lähiaastail ei otsi

„Hoonete vallas on mahtude kukkumine endiselt terav igal turul, ent infrastruktuuride osas on pilt pisut parem,“ sõnas Vink. „Meie oleme I kvartali osas rahul tütarfirma Nordecon Infra SIA tegevusega Lätis“, lisas ta.

Olemasolevatele turgudele lisaks Nordecon lähiaastail mujale aktiivselt laieneda ei plaani ning keskendub eelkõige koduturule. Ehitustööde mahust saab Vingi ütlusel rääkida vaid infrastruktuuride valdkonnas, hoonete osas piirdub asi hetkel paraku vaid üksikute projektidega.

„Eesti ehitusturul on juba täna rasked ajad, kuid me liigume veel vähemalt aasta halvenemise poole. See tähendab palju närvikulu, probleeme tööjõuturul, konflikte turuosaliste vahel, ent kõige selle tulemusena siiski turu korrastumist, olgugi et väga valusat,“ nentis Vink.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed