Puusaag osalust ei müüks

„Jah, on tahetud sisse tulla küll, aga me pole tahtnud. Et müüks osa ettevõttest cashiks ja siis? Ostaks vaba raha eest nende samade fondide osakuid?“ naerab Eesti ühe suurima eksportööri, ehitusvahutootja Krimelte suuromanik Jaan Puusaag.

Äripäeva väljaande Gentleman veergudel vastab Puusaag Villy Paimetsa küsimusele, et mis tunne on kui pole rahamuresid ega ühtki ülemust, vastab ta järgmiselt: „15 aastat seda tunnet jätab jälje, tõsi. Teistpidi võib vaadata, et kas nüüd on see hetk kus ma kõik kaotan? Püsikulud on ju päris räiged peal ja kui turg kukub pikaks ajaks tuleb igasugu mõtteid pähe.“

Samas rõhutab Jaan, et pole rahaga ülearu hooletu. „Ma ei ole ise kulutaja või laristaja tüüp – kui plätade paar maksab 1500 krooni, siis ma ei osta, see on raiskamine!,“ kinnitab ta. „Maxima 10krooniste plätadega tegin maailmale tiiru peale.“

„Aga jah, mis tunne, vabaduse tunne, ma arvan. Samas ka vastutustunne kolleegide ja partnerite ees,“ nendib ta. „Religioosne ma ei ole, aga need 10 käsku... näiteks, et ära tee teistele seda, mida enesele ei taha, neid ma ikka järgin.“

Loe pikemalt täna ilmunud Gentelmanist

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

Ehituse erilehed