Emajõe Veevärk allkirjastas lepinguid mahus 11 miljonit krooni

20.-27. mail allkirjastas AS Emajõe Veevärk töövõtulepingud „Emajõe ja Võhandu jõe valgala veemajandusprojekt; Emajõe alamprojekt. Reoveepuhastite projekteerimis- ja ehitustööde hange nr 2" edukate pakkujatega.

Vara vallas hakkab reoveepuhastite rekonstrueerimis- ja ehitustöid teostama konsortsium OÜ Water Ser ehitusjuhtimine, hinnaga 5 779 463 krooni. Laeva vallas sai reoveepuhasti rekonstrueerimis- ja ehitustööde teostajaks OÜ Veetee, kelle tööde hinnaks on 2 996 020 krooni. Meeksi valla reoveepuhasti rekonstrueerimis- ja ehitustööde teostaja on konsortsium AS Terrat, AS Schöttli keskkonnatehnika hinnaga 2 133 799,90 krooni.

Emajõe-Võhandu jõe alamvesikonna veemajandusprojekt hõlmab kolme vee-ettevõtet – AS Võru Vesi, AS Põlva Vesi ja AS Emajõe Veevärk. Ühtekuuluvusfondilt saadav abi on AS Emajõe Veevärgi puhul pisut üle 28 miljoni euro ehk 439,1 miljonit krooni. Projekti toetussumma koos riigipoolse 5% ja omavalitsuste 10% toetusega on 33 019 000 eurot ehk 516,6 miljonit krooni. Kõigis 22 omavalitsus planeeritud tööde valmimise tähtaeg on 2010. aasta lõpp.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed