Lõunakeskuse laiendus nihutab Tartu piire

Seoses Lõunakeskuse laienemisega rajatavate uute hoonetega on kavas korrigeerida ka Tartu linna ja Ülenurme valla vahelist piiri selliselt, et kokkuvõttes suureneb Tartu linna territoorium enam kui 20 000 ruutmeetri võrra.

Tartu linnavalitsus kiitis heaks ja edastas linnavolikogule eelnõu, millega taotletakse Tartu linna ja Ülenurme valla piiride korrigeerimist selleks, et Lõunakeskuse uued rajatavad hooned jääksid tervikuna Tartu linna territooriumile.

Kavandatava piiri korrigeerimisega loovutab Tartu linn Ülenurme vallale 191 ruutmeetrit maad ja Ülenurme vald Tartu linnale 20 455 ruutmeetrit maad. Kokku arvatakse Tartu linna koosseisu juurde 20 265 ruutmeetrit maad.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed