Savisaar annab hättasattunud ehitajatele lootust

Tallinna linnapea Edgar Savisaar lubab kitsikusse sattunud ehitajatele, et linnahalli renoveerimisel ja Ülemiste ristmiku väljaehitamisel läheb nende töökäsi vaja, vahendab delfi.ee.

Online-intervjuus küsis töötu töödejuhataja Savisaarelt, kas temale oleks Tallinnas tööd. Seepeale möönis linnapea, et ehitussektor on sattunud suurtesse raskustesse, seda nii Tallinnas kui terves Eestis.

„Järgmisel aastal peaks Tallinnas algatatama kaks suurt ehitust, mis vajavad hulgaliselt töökäsi. Need on linnahalli renoveerimine ja Ülemiste ristmiku väljaehitamine. Mõlemad on sellised suured objektid, kus ka Teile võiks tööd jätkuda,“ avaldas Savisaar lootust.

„Kui peate ajutiselt ikkagi tegema midagi muud, et ots-otsaga kokku tulla, siis soovitan haarata neist võimalustest, mis on abipaketis üles loetletud. Isegi kui peate töötama mõnda aega väljaspool oma eriala - parem see, kui mitte midagi,“ leidus linnapeal veel nõuandeid.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed