Suvila eest ollakse valmis maksma 15 000 krooni kuus

Arco Vara Kinnisvarabüroo vanemmaakler Maia Daljajev kirjutab, et võrreldes varasemate aastatega on suvilatest ja maakodudest suveperioodil huvitatuid vähem kui eelnevatel aastatel ja seda eriti piirkondades, mis jäävad Tallinna lähiümbrusest kaugemale.

Tallinna ümbruses tuntakse huvi eelkõige suvilate ja maamajade vastu, mis asuvad jalutuskäigu kaugusel merest ning kus oleks kõik eluks vajalik olemas – vesi, elekter, möbleeritud. Tallinna lähiümbruses ollakse valmis maksma kirjeldatud suvila või maamaja eest 10 000-15 000 krooni kuus.

Teistes tuntud suvituspiirkondades nagu Haapsalus ja Pärnus on huvi väiksem. Haapsalus tuntakse huvi enamasti suvekorterite vastu ning maksma ollakse nõus väga heas seisukorras ja vanalinnas asuva korteri eest 5 000 krooni, lisanduvad kommunaalmaksed, ning teistes piirkondades kahe- ja kolmetoaliste suvekorterite eest ca 2 500-3 000 krooni kuus.

Pärnus on huvi suvilate üürimise vastu enneolematult madal, otsitakse enamasti ainult suvekortereid ning eeskätt Pärnu ranna rajooni. Suvekorterite hinnad sõltuvad asukohast ja seisukorrast: 2 500 - 10 000 krooni kuus, 20 000 krooni kõik kolm suvekuud ning ööpäev 300-600 krooni.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed