Tööta jäänud ehitaja avas aiapoe

Eestimaal on käes aeg, mis soosib loovust ja ettevõtlikkust. Nii otsustas abielupaar avada oma Tammiste kodutalus aianduskaupluse, kirjutab Delfi.

"Ega niisama käed rüpes istuda pole ka mingit mõtet," leidis Kõlli talu peremees Urmas Kirsimäe. Üldehitaja kutsega mehel polnud ühel hetkel enam tööd ja siis otsustasid nad abikaasa Ailiga Tammistes asuvas kodutalus aianduskaupluse avada, kirjutas Pärnu Postimees.

"Kümme aastat olen sellest unistanud, võib-olla isegi rohkem," ütles naine. "Et naisel oli poe järele nii suur igatsus, hakkasin kaupluseruume aastat paar tagasi juba tegema, nüüd said need valmis ja aeg oli paras avamiseks," avaldas Urmas Kirsimäe.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed