Tallinna magalatest on odavaimad korterid Lasnamäel

Kui korterite pakkumiste põhised müügihinnad näitasid aprillis Mustamäel ja Õismäel kerget tõusutrendi, siis Lasnamäe korterite keskmine ruutmeetri hind oli languses, selgub kinnisvaraportaali City24 statistikakeskkonnast SPOT.

Pakkumiste põhise statistika järgi odavnes Lasnamäe korterite keskmine ruutmeetri hind aprillis 150 krooni võrra. Aastavahetuse hinnatasemelt, 18 347 kroonilt ruutmeetri eest on hind kukkunud 15 522-le kroonile ehk odavnenud 2 825 krooni.

Mustamäe ja Õismäe korterite pakkumiste põhine ruutmeetri hind kallines aprillis vastavalt 486 ja 253 krooni

Vaatamata tõusutrendile aprillis on ka Mustamäe ja Õismäe korterite ruutmeetri müügihinnad aasta esimese nelja kuuga siiski kokkuvõttes märgatavalt langenud – Mustamäel 20 492 kroonilt 18 741 kroonile, Õismäel 21 298 kroonilt 18 993 kroonile.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed