Välismaale kinnisva ostavad üksikud

Uus Maa Kinnisvarabüroo Päikeserannikute konsultant Marge Ambos kirjutab, et praegune raske aeg on mõjutanud kõiki kinnisvarasektoreid ja nõnda ka välismaa kinnisvara ost on jäänud üsna tagasihoidlikuks.

Inimesed tegelevad rohkem oma lokaalse kinnisvaraga ja neid, kes praegu näiteks Hispaaniasse suvekodu ostavad, on üksikuid. Kuigi tark oleks just nüüd välismaa kinnisvarasse investeerida, kuna niisamuti nagu Eestiski, on ka Hispaania kinnisvara hinnad tublisti langenud.
 
Hispaanias hinnad on odavad ja turul on soodsaid pakkumisi, lisaks sellele on Atlas International välja tulnud uue pakkumisega. Makstes 30% deposiiti, maksab Atlas ostja eest 2 aastat pangalaenu.

Gran Victoria kinnisvara Hispaanias on saadaval näiteks 1,8 mln krooniga, sissemakse summa  847 233 EEK ning 2 aastat laenumakseid maksta pole vaja. Kahe magamistoaga bangalo koos ühisbasseini ja-aiaga asub golfiväljakute, randade ja peateede  läheduses ning Murcia lennujaam on 13 km kaugusel.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed