Toompark: inimesed on tuleviku suhtes väga ebakindlad

KV.EE turuülevaate puhul korraldatud online-pressikonverentsil ütles Tõnu Toompark, et inimesed ei osta kinnisvara, kuna tulevik on ebakindel.

„Inimesed ei osta täna kinnisvara laias laastus kahel põhjusel – esiteks ollakse tuleviku osas väga-väga ebakindlad. Teine küsimus on karmistunud laenutingimustes – suurenenud on omafinantseeringumäärad ja nõuded tagatisele,“ märkis ta.

Toompargi sõnul on laenukraanid jälle kinni keeratud sel põhjusel, et turg on ebakindel ja riskantne. „Nii on tegemist justkui ussiga, kes sööb oma saba, kus üks asi põhjustab teist ja teine jälle võimendab esimest.Loodan, et aastaga saame sellest nõiaringist kui mitte välja tungida, siis vähemalt selle nõiaringi murda,“ ütles Toompark.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2017

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Hilti otsib MÜÜGIESINDAJAID

Manpower OÜ

06. detsember 2017

Ehituse erilehed