Uus Maa: mõned müüjad usuvad imedesse

Pakkumisest võib leida samaväärseid kortereid üle 50% hinnaerinevustega: mõned müüjad loodavad, et äkki läbi ime, ikka keegi on valmis nende kodu ostma paari aasta taguste hindadega, kirjutab  Uus Maa Kinnisvarakonsultantide tegevjuht  Andres Hall.

Teistel on aga erinevatel põhjustel müügiga kiire ning nad on langetanud hinna praegusest keskmisest madalamale, et kiirelt tehinguni jõuda. Kuid ka tehinguhindades esineb sarnaseid anomaaliaid: 2-toalisi magalakortereid, mis üksteisest vaid seisukorra poolest erineda saavad, on ostetud nii 400 000 krooniga kui ka 700 000 krooniga.

See näitab, et turg on ebaühtlane ning olulist rolli mängib omanike paindlikkus ning kiirmüügi vajadus.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Merko otsib SEKUNDAAROSA PROJEKTEERIJAT

Merko Ehitus Eesti AS

29. september 2017

Ermeesia otsib ENERGIATÕHUSUSE SPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

22. september 2017

Ehituse erilehed