Pärnu kaotas halva kinnisvaratehinguga ligi 3 mln

Pärnu linnavalitsuse äritehingutega Vallikäärus lösutava vana sepikojaga on selle korstnasse kirjutatud 2,85 miljonit krooni linna raha, mida on näiteks veidi rohkem, kui linn sel aastal kultuuriprojektide toetusteks jagab, kirjutab Pärnu Postimees.

Nimelt on 2008. aastal Pärnu linnavalitsuse poolt 3,5 miljoni krooniga ostetud lagunenud sepikoda juba kord linnale kulunud. Alates 1997. aasta novembrist, kui maja koos 1397ruutmeetrise krundiga maavanem Toomas Kivimägi korraldusega munitsipaliseeriti.

2002. aasta märtsis tunnistas linnavalitsus hoone elamiskõlbmatuks ning kustutas linnavara registrist. Novembris aga müüdi Õhtu 1 kinnistu avalikul suulisel enampakkumisel 650 000 krooni eest OÜ Metroluxile.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2017

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Hilti otsib MÜÜGIESINDAJAID

Manpower OÜ

06. detsember 2017

Ehituse erilehed