Saue vald liitus Tallinnaga ühtsesse vee- ja kanalisatsioonivõrku

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš ja Saue vallavanem Mati Tartu allkirjastasid täna halduslepingu, millega sätestati ühisveevärgi- ja kanalisatsiooni  teenuste kasutamise tingimused, täitmisele kuuluvad õigusaktid ning teenuste hinnad.

Boroditši sõnul  on kõikide Tallinna naaberomavalitsuste haldusterritooriumil paiknevad vee- ja kanalisatsioonivõrgud ühendatud või plaanitakse ühendada Tallinna linna ühisveevärgi- ja kanalisatsioonivõrkudega. „Esimese taolise halduslepingu sõlmisime Rae vallavanema Raivo Uukiviga möödunud nädalal ja lähiajal sõlmime lepingu Harku vallaga.“

Lepingu kohaselt kehtestavad omavalitsused vee-ettevõtja tegevuspiirkonnas ühtsed teenuste hinnad ja kasutamistingimused.


 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed