21. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti projekteerimisfirma korjab tööd Valgevenest

Arhitektuuri- ja projekteerimisbüroo EA Reng AS lõi Valgevenes ettevõtte ja sai seal projekteerimislitsentsi. Oodata on uute objektide lisandumist tellimusportfelli, teatas ettevõte.

„Ettevõtte loomine ja projekteerimislitsentsi saamine oli üllatavalt sujuv ja võttis aega vaid kaks kuud. Esimese projektiga on samuti läinud plaanipäraselt, klient on rahul ja väljendas soovi koostöö mahtu oluliselt suurendada,“ sõnas EA Reng ASi juhatuse esimees Jüri Rass. „Kõik bürokraatlikud tõkked on ületatud ja saab asuda ettevõtte ülesehitamisele," lisas ta. Rassi sõnul tehakse enamik tööst Tallinnas ja Kiievis, esialgu ei ole Minskisse suurearvulise meeskonna palkamine plaanis.

EA Reng ASi tegevusalaks on arhitektuurne ja ehituslik projekteerimine, projektijuhtimine ja järelevalve ning sellealane konsultatsioon. Ettevõte asutati 1990. aastal ja tal on kolm sidusettevõtet: IB Aksiaal OÜ, EA Reng Project Ukrainas ja EA Reng Project Valgevenes. 2007. aasta konsolideeritud käive oli ligi 84 miljonit Eesti krooni. 2008. a. müügikäive Eestis oli üle 68 ja konsolideeritud käive 85 miljonit krooni. EA Rengis töötab koos sidusettevõtetega 120 inimest.

EA Rengis on projekteeritud eelmise aasta betoonehitiseks valitud Lennart Meri Tallinna Lennujaam. Hiljuti valmis Tallinn-Tartu I klassi maantee Aruvalla-Kose lõigu projekt. Teistest olulistest töödest on EA Rengil projekteerimisel Eesti Rahva Muuseum ja Ugala teatri ümber- ja juurdeehitus. Ukrainas Kiievis ja Krivoi Rogis kaubandus- ja meelelahutuskeskused.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785