Maardu korter vahetati Bulgaaria korteri vastu

Praeguses turusituatsioonis on üha enam räägitud sellest, et kui pangast laenu ei saa, vaheta korter või maja mõne teise samaväärse objekti vastu. Nagu kuulda, on vahetustehingud aina populaarsemaks muutunud. Mõnikord toimuvad sellised tehingud lausa piiriüleselt, kirjutab ekspresskinnisvara.ee

Paar nädalat tagasi sai teoks tehing, kus kaks korteriomanikku vahetasid omavahel ühe Bulgaarias ja ühe Eestis asuva korteri.

„Maardu korteri omanik oli lätlane, tema tuttav nägi Bulgaarias asuva korteri müügi kuulutust, mille omanik oli eestlane,” kommenteerib tehingut vahendanud firma RE/MAX  Professionals juhatuse esimees Leanika Klaassen. „Bulgaarias elaval eestlasel oli vaja kiiret elamispinda Tallinna ümbrusesse ning Maardu korteri omaniku emal oli vaja elamist Bulgaariasse. Helistas tema õde,  kes elab Tallinnas.”

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

Ehituse erilehed