Maardu korter vahetati Bulgaaria korteri vastu

Praeguses turusituatsioonis on üha enam räägitud sellest, et kui pangast laenu ei saa, vaheta korter või maja mõne teise samaväärse objekti vastu. Nagu kuulda, on vahetustehingud aina populaarsemaks muutunud. Mõnikord toimuvad sellised tehingud lausa piiriüleselt, kirjutab ekspresskinnisvara.ee

Paar nädalat tagasi sai teoks tehing, kus kaks korteriomanikku vahetasid omavahel ühe Bulgaarias ja ühe Eestis asuva korteri.

„Maardu korteri omanik oli lätlane, tema tuttav nägi Bulgaarias asuva korteri müügi kuulutust, mille omanik oli eestlane,” kommenteerib tehingut vahendanud firma RE/MAX  Professionals juhatuse esimees Leanika Klaassen. „Bulgaarias elaval eestlasel oli vaja kiiret elamispinda Tallinna ümbrusesse ning Maardu korteri omaniku emal oli vaja elamist Bulgaariasse. Helistas tema õde,  kes elab Tallinnas.”

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed