Linnavaraamet paneb Toompea kinnistu enampakkumisele

Tallinna linnavaraamet paneb aadressil Toom-Kooli tn 21-M2 asuva mitteeluruumi korteriomandi avalikule kirjalikule enampakkumisele.

Müügiobjektiks on 91,6 m² üldpinnaga mitteeluruum, mis asub 1183 m² suurusel Toom-Kooli tn 21 kinnistul. Alghinnaga 1,74 miljonit krooni müüki pandav mitteeluruumi korteriomand on koormatud üürilepingutega. Toom-Kooli tn 21 asuv hoonetekompleks koos hooviansambliga on tunnistatud arhitektuurimälestiseks, teatas amet.

Ühtlasi paneb linnavaraamet alghinnaga 240 000 krooni enampakkumisele Kadriorus asuva J. Poska tn 33-3 korteriomandi üldpinnaga 25,2 m², müügiobjekt moodustab mõttelise osa 1155 m2 suurusest elamumaa sihtotstarbega kinnistust. J. Poska tn 33 asuv elamu tunnistatud arhitektuurimälestiseks.

Mõlema müügiobjekti puhul on nende võõrandamisel Muinsuskaitseseaduse § 27 lg 2 kohaselt riigil ostueesõigus.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed