Uus Maa: mõnes uusarenduses hinnad tõusevad

Uus Maa Kinnisvarabüroo analüüsist selgub, et üldise languse taustal on mõnedes uusarendustes märgata ka hindade kerkimist, kirjutab ekspresskinnisvara.ee

 Seda just Tallinnas Nõmmel, kus inimestel on soov osta pigem suuremaid, lastega perekonnale sobivaid kortereid. Huviorbiidis on ka kerget remonti vajavad väiksemad kortermajad, kus oleks sisehoov ja võimalus kujundada korteri sisu vastavalt oma maitsele.

Nõmme on ainuke piirkond, kus uusarendustena valminud korterite hinnad näitavad tõusvat trendi. Näiteks Saeveski tänaval müüdavas projektis on korterihinnad aasta algusega võrreldes tõusnud 10 protsendi jagu.

Suhteliselt sarnane tendents on ka Pirital. „Kliendid on sealgi valmis ostma suuremaid, peresõbralikke kortereid, eriti väiksemates privaatsemates kortermajades. Hinnaklass võib küündida 30 000 – 35 000 kroonini ruutmeetri kohta,” on kirjas kokkuvõttes.

Merivälja, Pirita, Kakumäe ja Nõmme kruntide puhul ootavad ostjad pakkumisi hinnaklassis 800-1000 krooni ruutmeetri eest, nõutav krundi suurus jääb vahemikku 1000-1500 ruutmeetrit. Müügis olevad pakkumised kipuvad siiski 10-20 protsendi jagu kallimad olema.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed