Prisma avab 2010. aastal Leedus kolmanda hüpermarketi

Leedu kolmas Prisma avatakse Kaunases 2010. aastal.  Kaunase Prisma investeeringute suurusjärk on 4 miljonit eurot. 

Esimene Prisma kauplus avab uksed Leedus sel sügisel, eestlasest Margus Musthalliku juhtimisel.

Kaunase Prisma üldpindala on 11 000 ruutmeetrit ning kaupluses saab tööd umbes 130 inimest. Oma suuruselt ja ülesehitusel on Kaunase Prisma sarnane Tallinnas asuva Rocca al Mare Prismaga. Kaunase Prisma investeeringute suurusjärk on 4 miljonit eurot. Keskuse arendaja on Zabolis Partners.

“Kaunase Prisma asub suurte elamurajoonide vahetus läheduses. Ainuüksi kahe kilomeetri raadiuses elab 105 000 inimest,” tõi Leetu plaanitav Prisma asukoha eeliseid välja UAB Prisma LT tegevdirektor  Anu Huuska.

Huuska sõnul on Prisma jaekaeti eesmärk on saavutada  tugev positsioon Leedu jaekaubandusturul ning avad lähiajal 6 kuni 7 kauplust Leedus, neid 4 kuni 5 Vilniuses.

Prisma konkurentsieelisteks Leedu jaeturul on püsivalt soodne hinnatase, lai toodete valik ja ostmise lihtsus.  Esimene Prisma avatakse Leedus käesoleva aasta sügisel Ozas kaubanduskeskuses.  Esimese Prisma juhataja on eestlane Margus Musthallik, kes töötanud varem 8 aastat Prisma Peremarketis. Ozas Prisma üldpind on 10 000 ruutmeetrit. Teine Prisma avatakse Olinda kaubanduskeskuses ning hüpermarketi suurus on 11 000 ruutmeetrit.

 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed