Pärnumaa korterite hinnavahe üle 6 miljoni krooni

Pärnumaal üritavad omanikud praegu maha müüa umbes 1600 korterit, sissekolimisvalmis korteritest kalleim on 6,7 miljonit krooni maksev Pärnu ranna rajoonis ja odavaimat pakutakse ilmselt Tootsis 25 000 krooni eest, kirjutab Ekspresskinnisvara.

Kõige kallim müüdav korter vahetub aeg-ajalt, sest loid kinnisvaraturg kukutab hindu. „Hinnatrend on väga selge – langus,” tõdes Pärnu kalleimat korterit müüva LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing Pärnu Postimehele.

6,7 miljoni krooni eest saaks 135 ruutmeetrise korteri Rannapargi veeres Seedri 4 asuvas pansionaadis. Majas on 47 korterit, millest müümata seitse.

Kes on inimesed, kes sellesse majja korteri ostnud? „Mittepärnakad, kes siin suvel puhkavad,” loetles Saksing. „Firmad, mis neid kortereid välja üürivad. Näiteks Pärnu hotelli kaudu saab siia kortereid üürida. Või välismaalased.”

Pärnu korterimüügi hinnatabeli tipus troonivad ka jahtklubi lähedal jõe ääres Ringi 37 asuvad kaks korterit, millest üks veel hiljuti linna kalleim oli. BPE Kinnisvaraeksperdi maakler Janno Peterson müüb ligi 200 ruutmeetrist kuuenda korruse korterit, mis müükitulekul maksis 11 miljonit krooni, aga nüüd oleks omanik nõus sellest loobuma 5,9 miljoni krooni eest.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ermeesia otsib ENERGIATÕHUSUSE SPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

22. september 2017

Merko otsib SEKUNDAAROSA PROJEKTEERIJAT

Merko Ehitus Eesti AS

29. september 2017

Ehituse erilehed