Prokuratuur esitas Järvevanale süüdistuse

3. aprillil esitas prokuratuur maadevahetuse kriminaalasjas AS-le Järvevana süüdistuse altkäemaksu andmises.

 Samal päeval kuulutati AS Järvevana kahtlustatavaks Ivo Parbusega seotud pistiseandmise kriminaalasjas. Tegemist on eelmise aasta detsembris AS-i Merko Ehitus juhatuse liikmele ja sellest tulenevalt AS-le Merko Ehitus esitatud kahtlustuse laiendusega. Kahtlustuse kohaselt andis ettevõtte esindaja 15 000 kroonise kinkekaardi kahe detailplaneeringu ja ühe ehitusprojekti kiirema menetlemise eest Ivo Parbusele. AS-le Järvevana esitati kahtlustus seetõttu, et ettevõtte omanduses on projektid, mille huvides on väidetavalt kahtlustuse kohane pistis antud.

Ettevõte peab esitatud süüdistust ja kahtlustust alusetuks.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed