Eesti vanim lasteaed ootab remondi algust

Sindi lasteaia maja ootab põhjalik remont, ehitaja hakkab poolest maist ettevalmistusi tegema ja mudilased tuleb töötandrilt ümber kolida, et suve lõpul tulla juba kesta ja sisu vahetanud nagu uude hoonesse, kirjutab Pärnu Postimees.

“Juubeliaasta kingitus,” ütleb eesootava kapitaalremondi kohta Sindi lasteaia kauaaegne juhataja Viivi Palmissaar.

Juubeliaasta all peab juhataja silmas seda, et Sindi lasteaed on Eesti esimene ja vanim järjepidevalt tegutsev lasteaed, mille asutas kalevivabriku direktor Joseph Wulf ja millele 115 aastat tagasi andis tegutsemisloa Riia õpperingkonna kuraator.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed