Aquator – tuleb asjalik mess

Eesti kapitalil põhineva vannide tootmisega tegeleva ettevõtte Aquator OÜ juhataja Villi Pogga sõnul on Ehitusmessile minejate seas kahtlejaid, kuid alust on oodata asjalikku messi.

Pogga sõnul osaleb Aquator Ehitusmessil 13. korda ning esinduspinna suurus on viimastel aastatel püsinud muutumatu. „Senine kogemus on olnud väga positiivne, kuid tänavu on sektoris muutuste aasta. Aiman, et tuleb asjalik mess,“ ütles Pogga. Tema sõnul on Ehitusmessile oodata senisest vähem külastajaid, kuid huvi pole kuskile kadunud ja need, kes tulevad, on asjalikud ja konkreetse eesmärgiga huvilised.

Pogga sõnul saabus firma esindus just Frankfurdist sanitaar-, kütte- ja kliimatehnika messilt, kus enne algust valitsesid ka kahtlevad ja äraootavad meeleolud, kuid takkajärgi on kõik osalejad rahul ning mess õnnestus täielikult. „Meie naaberbokside spetsialistid tegid suured silmad kui kuulsid, et mitmed Eesti ettevõtjad ei osale kohalikul suurimal ehitusmessil,“ lisas Pogga.

Pogga sõnul on kohalik mess arenenud ja tänavu on mitmeid uusi ideid. „Kui olime edukad suurel rahvusvahelisel messil, siis pole karta ka koduõuel tühjade kätega jäämist. Meil on 10 aastat sihikindlat tootearendust seljataga, mis kannab juba vilja. Neil, kes alles praegu tootearendusega alustavad on kindlasti raskem,“ ütles Pogga.

„Ehitusmessil tutvustame Eestis esmakordselt oma Euroopas juba tähelepanu äratanud uue põlvkonna tehnilistele lahendustele tuginevat vanni juhtimissüsteemi prototüüpi, mis asendab seni levinud lülitusnupud vanni pinnale kantud puutetundlike piktogrammidega. Uus süsteem vabastab vanni serva visuaalsest ja füüsilisest mürast ning toob lülitused kasutaja nägemisulatusse.

 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed