Arakas ja Miil ostavad spaasid kokku

Kinnisvaraärimehed Arti Arakas ja Olavi Miil omandasid Kuressaares asuva Grand Rose Spa ning Jurmalas spaad opereeriva firma. Nende senine omanik Andres Tiik eitab ostu-müüki, kirjutab Äripäev.

„See vastab tõele, aga ega ma rohkem kommenteerida ei taha,“ vastas Arco Vara looja Arakas napisõnaliselt küsimusele, miks ta ostis spaa Kuressaares ja Läti spaaoperaatori.

Saaremaa spaaärimehe Andres Tiigi sõnul on tegu teatud kokkuleppega. „Tehing ei ole olemuselt ostu- ega müügileping. Samade kompanjonidega oleme teispool Eesti piire midagi arendamas, midagi tegemas. Sellepärast me selle täna niimoodi vormistasime, et ühiselt teha midagi teispool piiri,“ vastas ta. „Selle asja eeldus on, et peale arendustegevuse lõppu pöörame need tehingud, mis on tehtud, tagasi,“ lisas Tiik.

Ta kinnitas, et kuu aja eest omanikku vahetanud Grand Rose Spa ja Jurmala spaaoperaatori Alvarelli Invest osakud jõuavad kunagi tema kontole tagasi. „Mis puudutab Grand Rose juhtimist ja tänast tegevust, siis sellega ma tegelen igapäevaselt edasi. Meil ei ole täna huvi valgustada, mida kusagil mujal riigis teeme. Me tahame rahulikult tööd teha,“ rääkis ta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed