Tartus parandatakse tänavaauke 4,5 miljoni eest

Tartu linn eraldas tänavate jooksvaks remondiks 4,5 miljonit krooni, mille eest on kavas parandada umbes 22 500 ruutmeetrit tänavakatet.

Alates 1. aprillist hakkab Tartus teekatteid jooksvalt remontima AS Põlva Teed. „Töövõtulepingusse lisasime tänavu täiendavalt ka firmapoolse tänavate seisundi perioodilise järelevalve nõude, mis sisuliselt tähendab seda, et ettevõte peab süstemaatiliselt jälgima teekatete olukorda,“ rääkis Mitt.

„Kuigi summa on mõnevõrra väiksem möödunud aastasest, võimaldavad odavnenud teetööde hinnad teha teeremonti suuremas mahus kui mullu. Uue hanke korraldamine praeguses majandusseisus on olnud linnale väga kasulik,“ ütles abilinnapea Margus Hanson.

Teedeteenistuse spetsialisti Siim Mitti sõnul saab kuuma asfaltbetoonseguga tänavaauke parandama hakata siis, kui ööpäevane keskmine temperatuur on 5 soojakraadi ringis. Seniks täidetakse ohtlikke löökauke külma asfaldiga, mis on aga ajutine abinõu.

Infot tänavaaukude kohta palutakse edastada linna heakorratelefonile numbril 1789 või jätta teade linna kodulehe esilehel olevale lingile klikates. Pilte tänavaaukudest saab saata heakorratelefoni e-posti aadressil 1789@tartu.ee.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Ehituse erilehed