24. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EfTEN Capital hakkab valitsema viit ärihoonet

Varavalitsemisettevõte EfTEN Capital sõlmis AS-i Ärimaja ja AS-i Logoner omanduses olevate ärihoonete valitsemiseks juhtimislepingu. 

AS-le Ärimaja ja AS-le Logoner kuuluvad Tallinnas 5 ärihoonet, mis on koormatud enam kui saja üürilepinguga, teatas ettevõte.

EfTEN Capitali investeeringute juhi Tõnu Uustalu sõnul on EfTEN-i ülesanne klientide üürisuhete korraldamine ning raamatupidamise ja õigusteenuse osutamine. „Tegemist on uut tüüpi tootega, kus kinnisvarainvestorid delegeerivad osa teenusest partnerile, kelle ülesandeks on muutunud turuolukorras leida optimaalsemaid lahendusi üürileandjate ja üürnike suhetes. Oluline on rõhutada, et EfTEN ei hakka pakkuma haldusteenust. Meie potentsiaalseks klientuuriks on passiivsed kinnisvarainvestorid, kes soovivad, et nende investeeringud töötaksid ka tänastes oludes,” ütles Uustalu.

Sõlmitud juhtimislepingu järel on EfTEN-i valitseda 19 erinevat ärihoonet üle Eesti.

EfTEN Capitali juhatuse esimehe Viljar Arakase sõnul on ettevõte enda investeeringute tegemisel täna väga konservatiivne. „Meie tehtud lepingud töötavad hästi, uusi objekte valime tulenevalt keskkonnast väga hoolikalt. Kinnisvara valitsemise teenusel näeme täna aga kasvavat turgu. Kinnisvarasse on sattunud investeerima väga erinevaid inimesi ja mitte kõik ei ole unistanud sellest, et hommikust õhtuni pidada üürnikega läbirääkimisi hinna korrektsiooni teemal. EfTEN-i meeskond üritab siin oma teadmiste baasil klientidele lisaväärtust pakkuda,” ütles Arakas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785