Tootsi valla teedeehitusraha 3 korda väiksem

Tootsi vald võttis vastu selle aasta 12,4 miljoni kroonise eelarve, mis on eelmise aastaga võrreldes 16% väiksem. Ühe riigipoolse kärpena tõi Tootsi vallavanem Kaljo Ahman välja teedeehitusele eraldatava raha.

Vallavanema ütlust mööda on teedeehitusele planeeritud 137 000 krooni, mis võrreldes möödunud aastaga on üle kolme korra väiksem. Lihtsad arvutused näitasid tema sõnul, et selle raha eest saab remontida 150-200 meetrit teedest. Kokku on vallal 6,8 kilomeetrit teid, kirjutab Pärnu Postimees.

Käesoleval aastal on vallal plaanis teha alevi kanalisatsiooni- ja veevärgi projekt ning rekonstrueerida põhikooli fuajee. Peale selle on esitatud avaldus Euroopa liidu fondidele Tootsi hooldekodu ehitamiseks.

 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Ehituse erilehed