Soome üürnik kolib oma korterisse 

Soomes on märgata tendentsi, et senised üürnikud soetavad endale üha enam kortereid.

Kõikidest jaanuarikuus sõlmitud korteriostutehingustest  tegid 22% endised üürikorterite asukad. Üürnikke tõukab oma korteri ostule eelkõige kõrge üürihind, mis Soome pealinnas on aastatagusega võrreldes tõusnud 4,2 protsenti, kirjutab Taloussanomat.

Ostumõtteid ergutavad ka korterite reipalt langenud hinnad. Helsingis kukkusid korterite hinnad veebruaris 8,7 protsenti aastatagusega võrreldes, see teeb ca 22 000 eurot 250 000 eurot maksva korter puhul.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed